Welkom op de website van Logopedie Beek en Donk!
Vanaf 1 februari 2019 is logopedie Beek en Donk overgenomen door Logopedie Laarbeek en praktijk voor logopedie BTC van der Heijden. Beiden praktijken hebben een goede samenwerking en dragen samen zorg voor de logopedische behandelingen in Beek en Donk.
In de praktijk kunnen mensen terecht met problemen op het gebied van spraak, taal, stem en adem, slikken, gehoor en afwijkend mondgedrag. De praktijken zijn gevestigd in het Medisch Centrum.

Wanneer u een afspraak wil maken voor logopedische behandeling in Beek en Donk, dan kunt u bellen naar onderstaand telefoonnummer. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de voorkeur in behandelaar, expertises en/of voorkeursdagen. We zijn bereikbaar op maandag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag. U kunt altijd een voicemailbericht achterlaten en u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door één van ons. 

Telefoonnummer logopedie Beek en Donk: 0492-469026

Wilt u meer informatie over logopedie en/of de gevestigde logopediepraktijken in Beek en Donk, ga dan naar de websites van de praktijken zoals hieronder weergeven. Wanneer u vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met een van de praktijken opnemen.